DCW-dag 2019

Aanmelding DCW-dag

Beste collega,

Welkom op de aanmeldpagina voor de DCW-dag op woensdag 6 november.

De DCW-dag begint om 9.00 uur en is rond 17.30 uur afgelopen. Als lunch is er een buffet geregeld en we sluiten de dag ook af met een buffet; er is dus voor elk wat wils! Je kunt je hieronder aanmelden voor de DCW-dag. Vul je gegevens in zoals je naam, unit/afdeling en je vervoerskeuze.


Activiteiten op de DCW-dag

Aanmelding voor de DCW-dag kan tot en met woensdag 25 september 2019.

Zoals jullie weten, gaan we dit jaar naar de Grolsch Veste waar je deel kunt nemen aan allerlei activiteiten. De activiteiten zijn heel verschillend, dus er is voor iedereen iets bij. Hieronder kun je ook invullen aan welke activiteiten je mee zou willen doen.

Nadat we alle aanmeldingen hebben ontvangen, maken we een indeling. Je wordt bij twee activiteiten ’s ochtends en twee activiteiten ’s middags ingedeeld. Kom je in overleg met je leidinggevende alleen de ochtend of alleen de middag, dan word je ingedeeld bij twee activiteiten.

Het kan zijn dat je bij andere activiteiten wordt ingedeeld dan je hebt doorgegeven. We proberen bij de indeling van de activiteiten zo veel mogelijk rekening te houden met ieders wensen.

Aanmelding voor de DCW-dag kan tot en met woensdag 25 september 2019.


Meer informatie

De komende tijd plaatsen we op de schermen regelmatig informatie over de DCW-dag. Ongeveer een week voor de DCW-dag krijg je een brief met je persoonlijke programma en de laatste informatie over deze dag.

Let op: we proberen zo veel mogelijk aan alle wensen te voldoen maar we kunnen dit niet garanderen.


Vragen?

Heb je nog vragen over je aanmelding? Stel deze aan je werkbegeleider. Heb je hulp nodig bij het aanmelden, ook daarbij kan hij of zij je helpen.

Namens de organisatie DCW-Dag,

Jeannette Bastiaan, Hariët Bremmer, Carmen Greve, Els Mulders, Marlon Rikkert, Hans Sprakel en Diane Steenbruggen

Meld je nu aan voor de DCW-dag 2019