DCW: uw verpakkingsbedrijf


ONTDEK WAAROM DCW UW JUISTE VERPAKKINGSBEDRIJF IS!

De verpakking van een product is belangrijker dan u denkt. Het kan de verkoop van uw product bevorderen en veiligheid borgen. Met de juiste verpakking geeft u als bedrijf een visitekaartje af. Wij denken graag met u mee!


Efficiënt verpakken


Bij DCW vinden wij het belangrijk dat uw product duurzaam, veilig en efficient verpakt wordt. Lees op deze pagina meer over deze dienst of neem contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat de DCW kan betekenen voor uw verpakkingsvraag!

Neem contact op
ompakken van goederen bij de DCW

Streven naar een optimaal productieproces


U bent dus op zoek naar een gespecialiseerd verpakkingsbedrijf voor goederen, direct mail, brochures of andere producten? En u wilt deze het liefst laten inpakken op een maatschappelijk verantwoorde manier? Wij nemen het inpakwerk graag voor u uit handen. Uitbesteden van inpakwerkzaamheden bij ons verpakkingsbedrijf is kostenbesparend. DCW is een betrouwbaar verpakkingsbedrijf uit Enschede (Overijssel). Wij zijn een flexibele Co-Packer, die een groot aantal diensten op het gebied van verpakken verleent. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het inpakken, verpakken en ompakken van goederen en producten. Het DCW verpakkingsbedrijf biedt maatwerk oplossingen voor al uw vragen omtrent het inpakken van goederen.

Optimaal productieproces bij het ompakken van goederen

De verpakkingsspecialist


Bij het verpakken en ompakken van goederen staat kwaliteit voorop. Het verpakkingsbedrijf van DCW zorgt ervoor dat producten, samples, premiums, cadeauverpakkingen, brochures, mailings, kerstpakketten en displays snel verpakt worden. DCW is de verpakkingsspecialist in Nederland (Overijssel). Wij zijn specialist in het inpakken, ompakken en verpakken van producten in verschillende materialen en uitvoeringen.

Kwalitatief ompakken van goederen

Vele voordelen bij DCW


Ons verpakkingsbedrijf kan uw goederen:

  • verpakken | inpakken;
  • ompakken;
  • sealen;
  • binden;
  • sorteren samenstellen en bundelen;
  • customizen;
  • wegen, tellen, inleggen en voorzien van etiketten en stickers;
  • verzendklaar maken;

Wij verpakken uw product voor zowel commercieel als praktisch gebruik.

Opnieuw verpakken van goederen

Kwaliteit is onze grootste zorg


Bij het verpakken en ompakken van goederen / producten denken we bij DCW verpakkingsbedrijf liever in mogelijkheden dan in beperkingen. En dat geldt natuurlijk ook voor onze diensten. U kunt voor zowel inpakwerk als ompakwerkzaamheden bij ons verpakkingsbedrijf terecht.

Goederen laten ompakken?

Inpakken en versturen


Dankzij onze hulp bij het inpakken kunt u uw post gemakkelijk en snel versturen. Wij nemen de inpakwerkzaamheden voor u uit handen. DCW is een maatschappelijk verantwoord verpakkingsbedrijf en heeft de juiste middelen, mensen en mogelijkheden in huis om (een gedeelte van) een productie voor u uit handen te nemen. Handmatig- en/of machinaal. In ons grote pand hebben we voldoende ruimte voor een groot aantal productie-, assemblage-, en verpakkingslijnen én een grote opslagruimte. Medewerkers van DCW zijn gekwalificeerd in het inpakken en ompakken van goederen en ons materieel is professioneel.


Wilt u uw goederen laten verpakken door een inpakbedrijf?


Uitbesteding bij DCW verpakkingsbedrijf is een efficiëntere én goedkopere oplossing dan het investeren in productiemiddelen en (scholing van) personeel. DCW: het verpakkingsbedrijf voor klanten in- en buiten Twente!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MVO is gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). DCW besteedt nét iets meer aandacht aan de sociale kant van de onderneming dan de gemiddelde organisatie. Verder is DCW een bedrijf als elk ander.


Waarom DCW?

Een gunstige ligging, ook voor internationale klanten.
Goed geoutilleerd en professioneel.
Een groot medewerkersbestand.
Een snelle, oplossingsgerichte werkwijze.
Ruim 2000 m2 opslag en magazijnruimte.
Korte lijnen.
Afspraak is afspraak.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen (geheel vrijblijvend) contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.