ERKEND LEERBEDRIJF

‘AL SINDS 2002 EEN ERKEND LEERBEDRIJF’

DCW is al sinds 2002 een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij, in het kader van de Wet educatie beroepsonderwijs, leerlingen mogen opleiden voor verschillende beroepskwalificaties.

Erkenning


De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten om het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een erkend leerbedrijf te volgen. Erkende leerbedrijven worden gezien als een schoolvoorbeeld voor de branche. Zij moeten voldoen aan een aantal voorwaarden, waaronder het aanstellen van een praktijkopleider, die de eisen van de opleiding kent en die in staat is de student op de werkvloer te begeleiden en coachen. Ook biedt een erkend leerbedrijf de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding.

erkend leerbedrijf
maatschappelijk verantwoord

Waarom?


Wij vinden het belangrijk om onze deur open te zetten voor meer dan alleen onze eigen medewerkers. Wij helpen mensen graag door werkplekken aan te bieden waar zij relevante werkervaring op kunnen doen. Dat geeft ook ons energie. Opleiden is daarnaast een mooie manier om leergierige en gemotiveerde arbeidskrachten in huis te halen. Bovendien hebben zij een frisse kijk op een bedrijf en ze nemen actuele kennis en nieuwe inzichten met zich mee.

Meer weten over de DCW als erkend leerbedrijf?
Neem dan contact op met onze stagecoördinatoren via 053 Р482 92 92

Ontdek het zelf

Bezoekers zijn vaak onder de indruk van onze middelen, mensen en mogelijkheden. In ons grote pand hebben we voldoende ruimte voor een groot aantal productie-, assemblage-, en verpakkingslijnen én voor een grote opslagruimte. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en ons materieel is professioneel.

Wilt u het zelf eens komen bekijken? Maak dan een afspraak. U bent van harte welkom!

Neem contact op

Waarom DCW?

Een gunstige ligging, ook voor internationale klanten.
Goed geoutilleerd en professioneel.
Een groot medewerkersbestand.
Snel, oplossingsgericht en flexibel.
Ruim 2000 m2 opslag en magazijnruimte.
Korte lijnen.
Afspraak is afspraak.