INPAKBEDRIJF


DCW: UW INPAKBEDRIJF!

U bent op zoek naar een gespecialiseerd inpakbedrijf voor goederen, direct mail, brochures of andere producten? En u wilt deze het liefst laten inpakken op een maatschappelijk verantwoorde manier? Wij nemen het inpakwerk graag voor u uit handen. Uitbesteden van inpakwerkzaamheden bij ons inpakbedrijf is kostenbesparend. DCW is een betrouwbaar inpakbedrijf, waar efficiëntie voorop staat. Wij zijn een flexibele Co-Packer, die een groot aantal diensten op het gebied van verpakken verleent. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het inpakken, verpakken en ompakken van goederen en producten. Het DCW inpakbedrijf biedt maatwerk oplossingen voor al uw vragen omtrent het inpakken van goederen.


Uw product laten inpakken door DCW is:


  • snel;
  • efficient;
  • kostenbesparend;
  • maatschappelijk verantwoord;
Neem contact op
Inpakbedrijf | DCW is onderscheidend!

Streven naar een optimaal productieproces


Bij het inpakken en ompakken van goederen staat kwaliteit voorop. Het inpakbedrijf van DCW zorgt ervoor dat producten, samples, premiums, cadeauverpakkingen, brochures, mailings, kerstpakketten en displays snel verpakt worden.

Optimaal productieproces bij het inpakken van goederen

Kwaliteit is onze grootste zorg


Bij het inpakken van goederen / producten denken we bij DCW liever in mogelijkheden dan in beperkingen. En dat geldt natuurlijk ook voor onze diensten. U kunt voor zowel inpakwerk als ompakwerkzaamheden bij ons inpakbedrijf terecht.

Kwalitatief inpakken van goederen

Inpakken en versturen


Dankzij onze hulp bij het inpakken kunt u uw post gemakkelijk en snel versturen. Wij nemen de inpakwerkzaamheden voor u uit handen. DCW is een maatschappelijk verantwoord bedrijf en heeft de juiste middelen, mensen en mogelijkheden in huis om (een gedeelte van) een productie voor u uit handen te nemen. Handmatig- en/of machinaal. In ons grote pand hebben we voldoende ruimte voor een groot aantal productie-, assemblage-, en verpakkingslijnen én een grote opslagruimte. Medewerkers van DCW zijn gekwalificeerd in het inpakken en ompakken van goederen en ons materieel is professioneel.

inpakken van goederen

Wilt u uw goederen laten verpakken door een gespecialiseerd inpakbedrijf?


Uitbesteding bij DCW inpakbedrijf is een efficiëntere én goedkopere oplossing dan het investeren in productiemiddelen en (scholing van) personeel. DCW: uw inpakbedrijf!

Goederen laten inpakken?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MVO is gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). DCW besteedt nét iets meer aandacht aan de sociale kant van de onderneming dan de gemiddelde organisatie. Verder is DCW een bedrijf als elk ander.


Waarom DCW?

Een gunstige ligging, ook voor internationale klanten.
Goed geoutilleerd en professioneel.
Een groot medewerkersbestand.
Een snelle, oplossingsgerichte werkwijze.
Ruim 2000 m2 opslag en magazijnruimte.
Korte lijnen.
Afspraak is afspraak.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen (geheel vrijblijvend) contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.