KLANTEN

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR U!

Onze klanten zijn voornamelijk nationale en internationale producenten en tussenhandelaren, die de productie of een deel daarvan willen uitbesteden. Hieronder 5 redenen waarom zij werk aan DCW uitbesteden.

1. Aandacht voor uw kernactiviteiten.


Als ondernemer wilt u uw tijd uiteraard het liefste aan uw corebusiness besteden. In de praktijk wordt deze tijd vaak opgeslokt door andere zaken. Met het uitbesteden daarvan kunt u zich weer richten op uw kernactiviteiten, wat een direct effect op de winst zal hebben.

Werken voor onze klanten

2. Besparing op investeringen.


Het ontbreken van de juiste middelen en expertise zijn goede redenen om werk uit te besteden. Uitbesteding is een efficiëntere én goedkopere oplossing dan het investeren in productiemiddelen en (scholing van) personeel.

uitbesteden werkzaamheden

3. Optimalisering van het bedrijfsresultaat.


Door meer tijd aan uw corebusiness te besteden en de kosten te verlagen, zal het bedrijfsresultaat verbeteren.

onze klanten

4. Het borgen van de continuïteit.


Mogelijk heeft u af en toe te maken met piekdrukte, die u met uw huidige capaciteit niet kunt opvangen. Met het uitbesteden van werkzaamheden bent u de piekdrukte op een makkelijke manier de baas. Onze medewerkers zijn ad-hoc inzetbaar en zij besparen u veel administratieve rompslomp wat betreft personeelszaken.

medewerkers

5. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).


Iedere moderne organisatie kent het belang van duurzame bedrijfsactiviteiten en de winst voor mens, maatschappij en milieu. Door werk uit te besteden aan DCW geeft u op een praktische wijze invulling aan uw MVO-beleid, zonder in te leveren op kwaliteit en effectiviteit.

verpakken

Wij zijn op zoek naar u!

DCW is altijd op zoek naar sparringpartners. Bedrijven met wie we ons kunnen verbinden en die net als wij streven naar een win-win situatie. Die het productieproces en de efficiency verder willen aanscherpen en die oog hebben voor een menselijk MVO-beleid. Herkent u zich hierin? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

Waarom DCW?

Een gunstige ligging, ook voor internationale klanten.
Goed geoutilleerd en professioneel.
Een groot medewerkersbestand.
Snel, oplossingsgericht en flexibel.
Ruim 2000 m2 opslag en magazijnruimte.
Korte lijnen.
Afspraak is afspraak.