Bijeenkomst Sectorplan SW

Geplaatst op: 14 Februari 2017
<- terug naar nieuwsoverzicht


Op donderdag 9 februari is de Bijeenkomst Sectorplan SW gehouden bij de DCW in Enschede. Een netwerk event van SW-bedrijven en gemeenten waarbij innovatie en verandering van de SW Sector centraal stonden.

Job Cohen als key-note speaker


De dagvoorzitter Willem van Boekel presenteerde een filmpje met enkele resultaten van het Sectorplan SW in Twente. Daarna was het woord aan Job Cohen, onafhankelijk voorzitter van Cedris.

Job Cohen was voor de gelegenheid uitgenodigd als key-note speaker. Hij sprak over het verleden, heden en de toekomst van de branche en benadrukte dat we in het verleden opgedane kennis en ervaring moeten gebruiken om ook voor de toekomst de juiste keuzes te maken. Innovaties en lef om te veranderen zijn nodig om de juiste antwoorden te formuleren op de ontwikkelingen die we zien op de arbeidsmarkt en in de SW-sector.

Deel dit bericht

Aansluitend konden genodigden aanschuiven bij workshops met uiteenlopende onderwerpen. Zorgvuldige voorbereidingen van de workshopleiders van diverse SW-bedrijven gaven deelnemers een goed beeld van de uitkomsten van de verschillende sub-projecten van het Sectorplan SW. Bovendien werd in deze informele setting een verdiepingsslag gemaakt.

De bijeenkomst werd afgesloten met een informele netwerkborrel. De DCW kijkt terug op een geslaagde dag met de aanwezigheid van vele collega’s uit de regio. Zij maakten de middag voor ons succesvol!

Op naar de toekomst, Twente maakt er werk van!

Fotoalbum bekijken