DCW-ers pakken duizenden kerstpakketten in

Geplaatst op: 29 November 2017
<- terug naar nieuwsoverzicht


245.700 handelingen. 220.500 producten. 150 pallets. Zo’n 20 medewerkers én een flinke dosis nauwkeurigheid. Dat zijn de ingrediënten voor de maar liefst 6300 kerstpakketten die momenteel worden verpakt bij de DCW.

Een gigantisch karwei


Van koekjes en pinda’s tot soep en spaghetti. Het zijn overwegend etenswaren die door de handen gaan van DCW-medewerkers. Zij controleren de houdbaarheidsdatum van de producten, pakken deze–samen met papierwol- in een kleurrijke doos en plakken hem netjes dicht. Het gebeurt snel én met veel zorg.

Deel dit bericht

Opdrachtgever Makro


Opdrachtgever de Makro laat dan ook niets aan het toeval over. Overal hangen duidelijke voorbeelden van hoe de doos ingepakt moet worden. Nauwkeurigheid is dus vereist. Voor de DCW-medewerkers is dat geen probleem. Zij vinden het een mooie klus. “Het is natuurlijk een leuk product en heel tastbaar. Bovendien is het schoon en lichamelijk geen zwaar werk. Kijk die volle pallets daar eens staan; daar zijn we hartstikke trots op!” aldus accountmanager Bob Koopmans.

Alles is mogelijk


Alles is mogelijk, dat is onze filosofie en hier zetten we ons elke dag volop voor in. DCW is dé schakel tussen bedrijven en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgen medewerkers de kans om zichzelf verder te ontplooien. Want bij DCW haal je méér uit jezelf. Wij helpen onze medewerkers hierbij, met een passende werkplek en begeleiding op maat. En dat biedt kansen! Kansen voor optimale ontwikkeling van mensen én bedrijven. Met veel plezier werken we voor verschillende opdrachtgevers. Dat doen we met trots. We leveren vakwerk van goede kwaliteit, aan ondernemers die zakelijk inzicht combineren met maatschappelijke betrokkenheid. Want daar wordt iedereen beter van. Slim én sociaal ondernemen? Samen maken we het mogelijk!


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jorike Meijer, communicatieadviseur DCW, via jorike.meijer@enschede.nl of 06 – 1003 8302.