Nieuwe locatie DCW feestelijk geopend

Geplaatst op: 01 november 2018
<- terug naar nieuwsoverzicht


Officiële opening


Afgelopen maandag vond de officiële opening plaats van het nieuwe gebouw van de DCW aan de Spoordijkstraat. In aanwezigheid van alle medewerkers en een kleine groep genodigden, werd het pand op feestelijke wijze geopend door burgemeester Onno van Velthuizen, wethouder Arjan Kampman en oud-wethouder Patrick Welman.

Femke Koster, manager van de DCW kreeg van de burgemeester een gevelteken voor de nieuwe locatie. “Naar goed Twents gebruik een gevelteken als zegen voor dit huis. Iedereen heeft talenten. Het is mooi om te zien dat iedereen in dit bedrijf zijn talenten kan inzetten”, aldus de burgemeester. Aansluitend aan het officiële gedeelte was er een feest voor de medewerkers met muziek en artiesten, waaronder medewerkers van de DCW zelf.

Deel dit bericht

Officiële opening


Tijdens het open huis op zaterdag 3 november kwamen medewerkers van de DCW, gedetacheerde medewerkers, medewerkers van de gemeente Enschede en omwonenden een kijkje nemen in het nieuwe gebouw van de DCW. We mochten deze zonnige dag ruim 700 bezoekers welkom heten en kijken terug op een geslaagd open huis.