Verhuizing DCW

Geplaatst op: 21 September 2017
<- terug naar nieuwsoverzicht


De DCW gaat verhuizen. De grond van ons vertrouwde pand aan de Kuipersdijk is verkocht. Na een uitgebreide zoektocht hebben we een passend bedrijfspand gevonden aan de Spoordijkstraat 132 in Enschede. Een centrale plek, voor zowel onze klanten als onze medewerkers. 8000m2

Veelzijdig


De komende maanden wordt het pand, waarvan we zo’n 8000m2 in gebruik nemen, grondig verbouwd en geschikt gemaakt voor ons en onze werkzaamheden. Zo worden er vijf verschillende bedrijfsunits gemaakt, ieder met een eigen ingang en eigen voorzieningen. Er komen veel raampartijen en ook de buitenruimte wordt aangepast. Zo worden er twee laadkuilen aangelegd voor het veilig laden en lossen van goederen.

Deel dit bericht

Energieneutraal


Bijzonder detail is dat het pand het eerste energieneutrale pand van de Gemeente Enschede wordt. Dat betekent dat er geen fossiele brandstoffen meer toegepast worden voor de energieopwekking. Het gehele pand wordt verwarmd en gekoeld met behulp van vloerverwarming en vloerkoeling, aangevuld met een duurzaam ventilatiesysteem. Daarnaast wordt het gebouw voorzien van warmtepompen en zonnepanelen op het dak.

Planning


Inmiddels zijn de verbouwingswerkzaamheden gestart. De verwachte opleverdatum is 1 april 2018, waarna we in mei onze intrek kunnen nemen.