OMPAKKEN VAN GOEDEREN


ONTDEK WAAROM U MOET KIEZEN VOOR DCW!

Eerder verpakte goederen opnieuw laten verpakken op een maatschappelijk verantwoorde manier? Dit ompakwerk kunt u aan DCW uitbesteden. DCW is een betrouwbare Co-Packer, die een groot aantal diensten op het gebied van verpakken verleent. Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken en ompakken van goederen en producten.


Uw product laten ompakken door DCW is:


  • snel;
  • efficient;
  • kostenbesparend;
  • maatschappelijk verantwoord;
Neem contact op
ompakken van goederen bij de DCW

Streven naar een optimaal productieproces


Bij het inpakken en ompakken van goederen staat kwaliteit voorop. We zorgen ervoor dat eerder gemonteerde en verpakte producten, samples, premiums, cadeauverpakkingen, brochures, mailing, kerstpakketten en displays snel omgepakt worden. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn omdat er een nieuwe verpakking is, of omdat iets omgepakt moet worden van een grote verpakking naar bijvoorbeeld een stuksverpakking.

Optimaal productieproces bij het ompakken van goederen

Kwaliteit is onze grootste zorg bij het ompakken van goederen


Bij het ompakken van goederen / producten denken we bij DCW liever in mogelijkheden dan in beperkingen. En dat geldt natuurlijk ook voor onze diensten. U kunt voor zowel inpakwerk als ompakwerkzaamheden bij ons terecht.

Kwalitatief ompakken van goederen

Laat uw product bij ons opnieuw verpakken


Wij hebben de juiste middelen, mensen en mogelijkheden in huis om (een gedeelte van) een productie voor u uit handen te nemen. Handmatig- en/of machinaal. In ons grote pand hebben we voldoende ruimte voor een groot aantal productie-, assemblage-, en verpakkingslijnen én een grote opslagruimte. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd in het inpakken en ompakken van goederen en ons materieel is professioneel.

Opnieuw verpakken van goederen

Wilt u uw goederen laten ompakken?


Uitbesteding bij DCW is een efficiëntere én goedkopere oplossing dan het investeren in productiemiddelen en (scholing van) personeel. Wij vertellen u er graag alles over!

Goederen laten ompakken?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MVO is gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). DCW besteedt nét iets meer aandacht aan de sociale kant van de onderneming dan de gemiddelde organisatie. Verder is DCW een bedrijf als elk ander.


Waarom DCW?

Een gunstige ligging, ook voor internationale klanten.
Goed geoutilleerd en professioneel.
Een groot medewerkersbestand.
Een snelle, oplossingsgerichte werkwijze.
Ruim 2000 m2 opslag en magazijnruimte.
Korte lijnen.
Afspraak is afspraak.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen (geheel vrijblijvend) contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.