ONZE WERKWIJZE

MODERN EN PROFESSIONEEL

Voor ons is iedere klant en elke opdracht uniek. Dat maakt ons werk ook zo leuk. We kunnen dan namelijk volop brainstormen over de meest efficiënte oplossingen en met u meedenken over maatwerk. Dankzij ons bekwame productiebureau en ons lean management leveren we altijd binnen de deadlines en tegen een reële prijs. En dat mag u natuurlijk ook verwachten van een moderne en professionele organisatie.

Professioneel productiebureau


DCW beschikt over een professioneel productiebureau. Hier wordt de werkstroom gereguleerd en verdeeld. Bij wijzigingen kan het productiebureau snel schakelen. Dat zorgt ervoor dat we altijd op het afgesproken moment kunnen leveren. Deadlines zijn bij ons heilig en het nakomen van afspraken is vanzelfsprekend.

onze werkwijze

Lean management: lage kosten


DCW is een moderne onderneming, die ‘lean’ werkt: zaken die geen toegevoegde waarde leveren, laten we achterwege. Dit leidt tot een kortere doorlooptijd, een hogere productiekwaliteit en lagere productiekosten. Daardoor kunnen we de prijzen voor onze klanten laag houden.

lean management

DCW denkt mee


We denken graag met u mee over uw optimale productieproces. Onze uitgangspunten daarbij zijn een efficiency, kosteneffectiviteit, passend in de planning en praktisch uitvoerbaar. We analyseren uw productieproces en delen het op in een reeks van eenvoudigere handelingen, die prima uitgevoerd kunnen worden door onze medewerkers.

magazijn DCW

Maatwerk


Geen enkel productieproces is hetzelfde en iedere klant is voor ons uniek. Daarom denken we natuurlijk graag mee over maatwerkoplossingen. Ook als er in uw productieproces iets niet goed gegaan is, wat snel hersteld moet worden. En ook als het om werkzaamheden gaat die niet op onze website vermeld staan. Als u even contact met ons opneemt, dan vertellen we u graag meer.

maatwerk

Erkend leerbedrijf


DCW is al sinds 2002 een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij, in het kader van de Wet educatie beroepsonderwijs, leerlingen mogen opleiden voor verschillende beroepskwalificaties.
Dat vinden wij belangrijk, want wij helpen mensen graag door werkplekken aan te bieden waar zij relevante werkervaring op kunnen doen.

Lees meer
erkend leerbedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MVO is gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). DCW besteedt nét iets meer aandacht aan de sociale kant van de onderneming dan de gemiddelde organisatie. Verder is DCW een bedrijf als elk ander.

Neem contact op

Waarom DCW?

Een gunstige ligging, ook voor internationale klanten.
Goed geoutilleerd en professioneel.
Een groot medewerkersbestand.
Snel, oplossingsgericht en flexibel.
Ruim 2000 m2 opslag en magazijnruimte.
Korte lijnen.
Afspraak is afspraak.