OVER ONS

‘GEWOON EN TOCH EEN BEETJE ANDERS’

DCW staat voor Deze Combinatie Werkt. Wij geloven dat (bijna) iedereen, op zijn eigen manier, een toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt heeft. DCW richt zich vooral op die ‘eigen manier’. Onze doelstelling is dan ook om passend werk te bieden aan onze 500 medewerkers. Door onze tevreden vaste klantenkring lukt ons dat ook. En daar zijn we best trots op.

Ontdek onze diensten

Sociale of beschutte werkplaats


Een sociale werkplaats of beschutte werkplaats biedt werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen vaak niet terecht in een regulier bedrijf. De oorzaken zijn meestal gebeurtenissen in het persoonlijke leven, mentale en fysieke beperkingen, gezondheidsproblemen of te weinig scholing. Men spreekt daarbij van een ‘arbeidshandicap’. Wij noemen het liever ‘een vraag naar passend werk’. DCW is daar het antwoord op.

Gewoon en toch een beetje anders


DCW is onderdeel van de gemeente Enschede en heeft als opdracht om de – voormalige – Wet Sociale Werkvoorziening uit te voeren.

DCW is een bedrijf als elk ander. Professioneel, vakkundig en gedreven om het beste resultaat te behalen. Het enige verschil is dat we nét wat meer aandacht aan het menselijke aspect van ondernemen geven. Wij denken daarbij liever in mogelijkheden dan in beperkingen. En dat geldt natuurlijk ook voor onze diensten.

Ontdek het zelf

De beeldvorming van een sociale of beschutte werkplaats komt vaak niet overeen met de werkelijkheid. Bezoekers zijn vaak onder de indruk van onze middelen, mensen en mogelijkheden. In ons grote pand hebben we voldoende ruimte voor een groot aantal productie-, assemblage-, en verpakkingslijnen én voor een grote opslagruimte. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en ons materieel is professioneel.

Wilt u het zelf eens komen bekijken? Maak dan een afspraak. U bent van harte welkom!

Neem contact op

Waarom DCW?

Een gunstige ligging, ook voor internationale klanten.
Goed geoutilleerd en professioneel.
Een groot medewerkersbestand.
Snel, oplossingsgericht en flexibel.
Ruim 2000 m2 opslag en magazijnruimte.
Korte lijnen.
Afspraak is afspraak.