Succesvol open huis voor klanten

Donderdag 4 april mochten we onze Nederlandse en Duitse klanten welkom heten tijdens ons open huis. Tijdens de rondleiding langs de units konden zij binnenkijken in ons nieuwe gebouw en kennismaken met de diensten van de DCW. Medewerkers van de units lieten hun werkzaamheden zien zoals confectie, inpakken en verpakken en de assemblage van apparaten. Ook twee van onze klanten vertelden als ‘klantambassadeur’ over de werkzaamheden die zij door de DCW laten uitvoeren.

Terugkijken op een mooie middag

Op een inspirerende manier nam gastspreker Maurice Beijk, Rentmeester 2050, de gasten daarna mee in de wereld van duurzaamheid, een woord dat hij liever vervangt door ‘volhoudbaarheid’. Als Rentmeester 2015 verbindt hij mensen en kennis naar kansen. Vooral bewustwording is belangrijk. Hij sprak over de footprint en haalde cijfers aan om dit te verduidelijken. Ook legde hij de aanwezigen een aantal vragen voor. Onder het motto ‘Groen = Doen, met de nadruk op doen’ vertelde hij over de mogelijkheden van circulaire economie, bijvoorbeeld in de bouw, energiegebruik in woningen, hergebruik van materialen en duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van bedrijven en organisaties.

We kijken terug op een mooie middag met enthousiaste reacties van onze gasten. Velen waren onder de indruk van ons prachtige gebouw en de professionaliteit en effectiviteit waarmee de werkzaamheden worden uitgevoerd.