Succesvolle aftrapbijeenkomst campagne “Ik ben aan de bal!”

Geplaatst op: 17 januari 2019
<- terug naar nieuwsoverzicht


Ik ben aan de bal


Vanochtend is bij DCW aan de Spoordijkstraat de campagne “Ik ben aan de bal!” afgetrapt. De campagne voor de circa 1100 medewerkers uit de Sociale Werkvoorziening in Enschede richt zich op lang, gezond en met plezier werken.

Samen fit blijven!

In aanwezigheid van een grote groep medewerkers voltrok wethouder Arjan Kampman samen met Henny Ardesch, oud-voetballer van FC Twente en nog altijd actief, de aftrap om 8 uur ‘s ochtends. Ook wethouder Kampman gaat meedoen: “Ik kwam er achter dat ik de laatste tijd te weinig heb gesport. Vanaf nu ga ik twee keer in de week ’s ochtends sporten. Ik neem een voorbeeld aan de medewerkers die al zijn begonnen met sporten en al mooie resultaten hebben bereikt. Dat gun ik iedereen en het is mooi dat de DCW zich hier sterk voor maakt ”.   

Uit handen van Henny Ardesch ontving manager Femke Koster de “Sportveer“ waarmee een goede hand/voet-oog coördinatie kan worden opgebouwd. Henny Ardesch: “Je kunt een DCW kampioenschap organiseren. Ik stel de prijs beschikbaar voor degene die kampioen wordt bij de DCW”.

Aansluitend konden de medewerkers van de DCW en de gedetacheerde medewerkers groepsgewijs deelnemen aan  verschillende activiteiten. Deze activiteiten werden verzorgd door onder andere Circus Tijdgeest, Vital Focus, Menzis, de GGD en Scoren in de Wijk. Een middagpauzeconcert van Thomas Berge maakte de dag extra feestelijk.

De campagne is het begin van een jaar waarin we samen fit blijven!

Deel dit bericht