VERHUIZING DCW

‘Het eerste energieneutrale pand van de Gemeente Enschede!’

De DCW is verhuisd. Vanaf maandag 28 mei 2018 zijn we gevestigd aan de Spoordijkstraat 132 in Enschede. Een centrale plek, voor zowel onze klanten als onze medewerkers.’ Aanpassen tot: ‘In mei van dit jaar zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Spoordijkstraat 132 in Enschede. Een centrale plek, voor zowel onze klanten als onze medewerkers.’

Veelzijdig


In de afgelopen maanden is het pand, waarvan we zo’n 8000m2 in gebruik hebben genomen, grondig verbouwd en geschikt gemaakt voor ons en onze werkzaamheden. Zo zijn er vijf verschillende bedrijfsunits gemaakt, ieder met een eigen ingang en eigen voorzieningen. Er zijn veel raampartijen aangebracht en ook de buitenruimte is aangepast. Voor het veilig laden en lossen van goederen zijn twee laaddoks aangelegd.

Energieneutraal


Bijzonder detail is dat het pand het eerste energieneutrale pand van de Gemeente Enschede is. Dat betekent dat er geen fossiele brandstoffen meer toegepast worden voor de energieopwekking. Het gehele pand wordt verwarmd en gekoeld met behulp van vloerverwarming en vloerkoeling, aangevuld met een duurzaam ventilatiesysteem. Daarnaast is het gebouw voorzien van warmtepompen en zonnepanelen op het dak.

Opening nieuw gebouw


Eind oktober werd het nieuwe gebouw feestelijk geopend. In deze film een terugblik op de verbouwing van het pand.


Medewerkers DCW bezoeken nieuwe bedrijfspandOp 26 en 27 september brachten de ruim 450 medewerkers van de DCW een bezoek aan het nieuwe bedrijfspand aan de Spoordijkstraat. Zij werden met bussen naar de nieuwe locatie gebracht. Na een introductiefilmpje was er een korte presentatie. Daarna kregen de medewerkers een rondleiding door het pand.

De komende maanden wordt het pand grondig verbouwd en geschikt gemaakt voor de werkzaamheden van de DCW. De verwachte opleverdatum is 1 april 2018, in mei vindt dan de verhuizing plaats.

Heeft u ondertussen vragen aangaande de verhuizing? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Foto’s rondom onze verhuizing

Hieronder een aantal foto’s die zijn gemaakt tijdens de verbouwing van onze nieuwe locatie.